Banda Adeziva Personalizata - un sigiliu modern

Banda Adeziva Personalizata este un spatiu excelent pentru cresterea notorietatii brandului Dvs. Pot fi inserate orice detalii doriti, pana la maxim 3 culori.

Banda Adeziva Personalizata

Reprezinta un mijloc modern de sigiliu si reclama. Pe baza optiunilor clientului, benzile se pot imprima in maximum 3 culori text, grafica pe o lungime de max. 313 mm/ secventa, incluzand si distanta dintre doua secvente consecutive. Culori de fond: transparent, maro, alb sau colorat galben, rosu, verde, albastru, gri, negru, portocaliu.

producator banda adeziva personalizata

Banda adeziva personalizata Maxoll - un produs extrem de customizabil

Banda adeziva personalizata Maxoll pe care o producem inca din 1995, de la infiintarea firmei, respecta toate standardele de calitate in vigoare.

Maxoll, producator premiat international,  livreaza clientilor sai, doar produse garantate si certificate international, fara niciun fel de abatere de la standardele de calitate. Banda adeziva este extrem de customizabila, avand o latime de 25 mm / 30 mm / 37.5 mm / 50 mm / 75 mm / 100mm / 150 mm, iar lungimea intre 60 m / 66 m / 99 m / 132 m / 330 m / 660 m si 990 m.

Banda Adeziva Personalizata de Calitate

Banda Adeziva Maxoll reprezinta un standard de calitate pe piata, respectand toate standardele internationale in vigoare. Maxoll este producator cu o vechime de 25 de ani in Romania.

Solutii Moderne

Inca de la infiintarea firmei in anul 1995 ne-am propus sa aducem noi solutii de business in acest segment de piata, garantand cele mai eficiente solutii pentru clientii nostri.

Personal Dedicat

Echipa de profesionisti Maxoll te va ajuta, te va sprijina si te va consilia pentru a face achizitia corecta a materialului necesar afacerii tale, astfel incat sa ai un randament excelent in activitatea desfasurata.

Inspectia Calitatii

Maxoll isi doreste pentru clientii sai doar cele mai bune produse si solutii. Asadar, verificam de 3 ori si livram o singura data. Clientul nostru este pe primul loc.
depozit producator folie stretch

Producem de 25 de ani in Romania

Va punem la dispozitie vasta noastra experienta, cumulata inca din 1995, in productia de banda adeziva personalizata.
  • Personalizare pana la 3 culori.
  • Material de marketing excelent.
  • Sigiliu modern al ambalajelor.
  • Grosime variabila.
  • Latime banda intre 25 – 150 mm.
  • Lungime customizabila intre 60 – 990 m.
  • Cliseu din fotopolimer reutilizabil.
  • Multiple culori de fond !

Pentru orice alte detalii necesare proiectului Dvs. va rugam sa luati legatura cu specialistii Maxoll.